Politika Privatnosti

Koje podatke prikuplja NS Real Estate?

NS Real Estate prikuplja lične identifikacione podatke od korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na, kada korisnici posete naš sajt, registruju se na sajtu, pretplate se na bilten, odgovore na anketu, popune formular i u vezi sa drugim aktivnostima, uslugama, funkcijama ili resursima koje stavljamo na raspolaganje na našem sajtu. Od korisnika se može tražiti, prema potrebi, ime, adresa e-pošte, poštanska adresa, broj telefona. U svrhu obavljanja delatnosti a uz saglasnost klijenta mogu se prikupljati fotografije i video zapisi. Korisnici, međutim, mogu anonimno da posete naš sajt. 

Sigurnost Vaših ličnih podataka

NS Real Estate štiti vaše lične podatke od neovlašćenog pristupa, upotrebe ili otkrivanja. NS Real Estate koristi sledeće metode u tu svrhu:

 • SSL Sertifikat

Trudimo se da preduzmemo odgovarajuće mere bezbednosti kako bismo zaštitili od neovlašćenog pristupa ili izmene vaših ličnih podataka. Nažalost, nijedan prenos podataka preko Interneta ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao rezultat toga, iako nastojimo da zaštitimo vaše lične podatke, vi prihvatate da: (a) postoje bezbednosna i privatnost ograničenja svojstvena Internetu koja su van naše kontrole; i (b) ne može se garantovati bezbednost, integritet i privatnost svih informacija i podataka koji se razmenjuju između vas i nas preko ovog sajta.

Svrha obrade podataka

NS Real Estate može prikupljati i koristiti lične podatke korisnika u sledeće svrhe:

 • Da biste olakšali kreiranje naloga i proces prijavljivanja. Ako odlučite da povežete svoj nalog sa nama sa nalogom treće strane (kao što je vaš Google ili Facebook nalog), koristimo informacije koje ste nam dozvolili da prikupimo od tih trećih strana da bismo olakšali kreiranje naloga i proces prijavljivanja za izvršenje ugovora .
 • Za slanje marketinških i promotivnih komunikacija. Mi i/ili naši marketinški partneri treće strane možemo koristiti lične podatke koje nam pošaljete u naše marketinške svrhe ako je to u skladu sa vašim marketinškim preferencijama. Možete da odustanete od naših marketinških imejlova u bilo kom trenutku.
 • Da odgovori na upite korisnika/nudi podršku korisnicima. Možemo da koristimo vaše podatke da odgovorimo na vaše upite i rešimo sve potencijalne probleme koje imate u vezi sa korišćenjem naših Usluga.

Pored toga,

 • Da poboljšamo korisničku uslugu
 • Informacije koje pružate nam pomažu da efikasnije odgovorimo na vaše zahteve za korisničku podršku i potrebe za podrškom.
 • Da personalizujete korisničko iskustvo
 • Možemo koristiti informacije u zbiru da bismo razumeli kako naši korisnici kao grupa koriste usluge i resurse koji se pružaju na našem sajtu.
 • Da poboljšamo naš sajt
 • Možemo koristiti povratne informacije koje nam date da poboljšamo naše proizvode i usluge.
 • Za pokretanje promocije, takmičenja, ankete ili druge funkcije sajta
 • Da šaljemo korisnicima informacije koje su pristali da prime o temama za koje mislimo da će ih zanimati.
 • Za slanje periodičnih e-poruka
 • Možemo da koristimo adresu e-pošte da odgovorimo na njihove upite, pitanja i/ili druge zahteve. Ako korisnik odluči da se uključi u našu listu e-pošte, primaće e-poruke koje mogu uključivati vesti o kompaniji, ažuriranja, informacije o proizvodima ili uslugama, itd. uputstva za odjavu na dnu svake e-pošte ili nas Korisnik može kontaktirati preko našeg sajta.

Kako štitimo vaše podatke

Podatke delimo samo uz vašu saglasnost, da bismo bili u skladu sa zakonima, da bismo vam pružili usluge, zaštitili vaša prava ili ispunili poslovne obaveze.

Mi usvajamo odgovarajuće prakse prikupljanja, skladištenja i obrade podataka i bezbednosne mere kako bismo zaštitili od neovlašćenog pristupa, izmene, otkrivanja ili uništenja vaših ličnih podataka, korisničkog imena, lozinke, informacija o transakcijama i podataka koji se čuvaju na našem sajtu.

Deljenje vaših ličnih podataka

Mi ne prodajemo, ne trgujemo niti iznajmljujemo lične identifikacione podatke korisnika drugima. Možemo da delimo generičke agregirane demografske informacije koje nisu povezane ni sa kakvim ličnim identifikacionim podacima u vezi sa posetiocima i korisnicima sa našim poslovnim partnerima, pouzdanim filijalama i oglašivačima u gore navedene svrhe. Možemo koristiti dobavljače usluga trećih strana da nam pomognu da upravljamo našim poslovanjem i Sajtom ili da upravljamo aktivnostima u naše ime, kao što je slanje biltena ili anketa. Vaše podatke možemo deliti sa ovim trećim licima u te ograničene svrhe pod uslovom da ste nam dali svoju dozvolu.

Možda ćemo morati da obradimo vaše podatke ili podelimo vaše lične podatke u sledećim situacijama:

Dobavljači usluga treće strane. Vaše podatke možemo deliti sa nezavisnim dobavljačima, dobavljačima usluga, izvođačima ili agentima koji obavljaju usluge za nas ili u naše ime i zahtevati pristup takvim informacijama da bi obavili taj posao. Primeri uključuju analizu podataka, isporuku e-pošte, usluge hostovanja, korisničku podršku i marketinške napore. Možemo dozvoliti odabranim trećim stranama da koriste tehnologiju praćenja na Uslugama, što će im omogućiti da prikupljaju podatke o tome kako ste u interakciji sa Uslugama tokom vremena. Ove informacije se mogu koristiti za, između ostalog, analizu i praćenje podataka, utvrđivanje popularnosti određenog sadržaja i bolje razumevanje aktivnosti na mreži. Osim ako nije opisano u ovoj Politici, ne delimo, ne prodajemo, iznajmljujemo ili menjamo bilo koju od vaših informacija sa trećim licima u njihove promotivne svrhe.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Čuvamo vaše podatke onoliko dugo koliko je potrebno da ispunimo svrhe navedene u ovoj politici privatnosti osim ako zakonom nije drugačije propisano.

Čuvaćemo vaše lične podatke samo onoliko dugo koliko je to neophodno za svrhe navedene u ovoj politici privatnosti osim ako se duži period čuvanja ne zahteva ili dozvoljava zakonom (kao što su poreski, računovodstveni ili drugi pravni zahtevi).

Kada nemamo tekuću legitimnu poslovnu potrebu da obrađujemo vaše lične podatke, ili ćemo ih izbrisati ili anonimizovati, ili, ako to nije moguće (na primer, zato što su vaši lični podaci uskladišteni u arhivama rezervnih kopija), onda ćemo bezbedno čuvati vaše lične podatke i izolujte ih od bilo kakve dalje obrade dok brisanje nije moguće.

Sigurnost informacija

Cilj nam je da zaštitimo vaše lične podatke kroz sistem organizacionih i tehničkih bezbednosnih mera.

Primenili smo odgovarajuće tehničke i organizacione mere bezbednosti dizajnirane da zaštitimo bezbednost svih ličnih podataka koje obrađujemo. Međutim, imajte na umu da ne možemo garantovati da je sam internet 100% bezbedan. Iako ćemo dati sve od sebe da zaštitimo vaše lične podatke, prenos ličnih podataka ka i iz naših Usluga je na vaš sopstveni rizik. Uslugama treba da pristupate samo u bezbednom okruženju.

Oglašavanje

Oglasi koji se pojavljuju na našem sajtu mogu biti isporučeni Korisnicima od strane partnera za oglašavanje, koji mogu postaviti kolačiće. Ovi kolačići omogućavaju serveru oglasa da prepozna vaš računar svaki put kada vam pošalju onlajn oglas kako bi prikupio nelične identifikacione informacije o vama ili drugima koji koriste vaš računar. Ove informacije omogućavaju oglasnim mrežama da, između ostalog, isporučuju ciljane reklame za koje veruju da će vas najviše zanimati. Ova politika privatnosti ne pokriva upotrebu kolačića od strane bilo kog oglašivača.

Google AdSense

Neke od oglasa možda prikazuje Google. Google-ova upotreba DART kolačića omogućava mu da prikazuje oglase korisnicima na osnovu njihove posete našem sajtu i drugim sajtovima na Internetu. DART koristi „informacije koje ne mogu da identifikuju ličnosti“ i NE prati lične podatke o vama, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, fizička adresa, itd. Možete da odustanete od upotrebe DART kolačića tako što ćete posetiti Google reklame i privatnost na mreži sa sadržajem smernice na adresi http://vvv.google.com/privaci_ads.html.

Promene ove politike privatnosti

NS Real Estate ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Kada to uradimo, revidiraćemo ažurirani datum na dnu ove stranice. Podstičemo korisnike da često proveravaju ovu stranicu za bilo kakve promene kako bi bili informisani o tome kako pomažemo u zaštiti ličnih podataka koje prikupljamo. Potvrđujete i slažete se da je vaša odgovornost da periodično pregledate ovu politiku privatnosti i da budete svesni izmena.

Vaše prihvatanje ovih uslova

Korišćenjem ovog sajta, potvrđujete da prihvatate ovu politiku. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molimo vas da ne koristite naš sajt. Vaše dalje korišćenje Sajta nakon objavljivanja izmena ove politike smatraće se da prihvatate te promene.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici privatnosti, praksi ovog sajta ili vašem poslovanju sa ovim sajtom, kontaktirajte nas na:

NS Real Estate
+381 65 250 0502
info@nsrealestate.rs

Poslednji put ažurirano 30.03.2023.

Prijavi se na Newsletter